هر روز پنجشنبه است
69,000 تومان
نویسندگان
شابک
9786007005996
تعداد صفحات
304
قطع
رقعی
نوع جلد
شومیز
مترجم
معصومه نصیری
ناشر
بادبان
متن دیگر
تعداد جلد
1
موضوع
روانشناسی
خودشناسی
خودسازی
مناسب برای
بزرگسالان
سال انتشار
1399
درباره هر روز پنجشنبه است
«جوئل اوستین» نویسندهی کتاب «هرروز پنجشنبه است» بر این باور است هر روز زندگی سزاوار شاد بودن است. او معتقد است افراد با باور به انرژیهای درونیشان میتوانند محدودیتها را شکست دهند و از هر لحظهی زندگی لذت ببرند. او در این اثر به آموزههای دینی اشاره میکند و در هر لحظه از امید داشتن به خداوند میگوید. او معتقد است شاد بودن یک انتخاب است و نمیتوان خدا را شاکر بود ولی همزمان افسرده و دلسرد هم بود. او معتقد است افرادی که بتوانند در برابر نیروهای بیرونی مقاومت کنند و به انرژی واقعی درونی خودشان دست یابند به شادی همیشگی میرسند. این نویسنده در این اثر به خوشیهای بسیار بزرگ که ما روزانه از کنار آنها بدون توجه عبور میکنیم اشاره میکند. او از نعمت سلامتی و خانواده میگوید و معتقد است اگر کسانی در زندگیتان هستند که دوستشان دارید پس شما ثروتمند هستید. اگر صدای پاهای دختر کوچکتان را میشنوید که دارد از پلهها پایین میآید پس ثروتمند هستید. کتاب «هرروز پنجشنبه است» اثری روانشناسانه است و به افرادی که دچار دلسردی شدهاند بسیار کمک میکند.
گزیده ای از متن هر روز پنجشنبه است
حقیقت نشان می دهد که لبخندی که روی لب شماست، هم برای خودتان و هم برای اطرافیانتان خوب است. در یک آزمایش، از افراد خواسته شد خشم و ترس را با حالات چهره شان نشان دهند. بدن های آنان چنان پاسخ دادند که انگار واقعا داشتند آن احساسات را تجربه می کردند، حالاتشان ضربان قلبشان را افزایش داد، دمای بدنشان بالا رفت و عرق کردند.
بله، می دانم که بعضی روزها سخت تر از روزهای دیگر است. اما اگر ذهنتان را به گونه ای مثبت برنامه ریزی کنید، دیگر لازم نیست روزهای هفته را تحمل کنید به این امید که پنجشنبه از راه برسد تا بالاخره بتوانید کمی از زندگیتان لذت ببرید.
محققی استرالیایی به این نتیجه دست یافته است که اهداف و انتخاب های ما بیش ترین تأثیر را بر میزان شادمانی ما دارند و قدرت این تأثیر از خصوصیات فیزیکی و ژنتیکی بدن ما بیشتر است. تحقیق دیگری نشان می دهد که نیمی از شادمانی ما را «مجموعه ای» از عوامل تعیین می کنند و نه بیولوژی. ده درصد به «شرایط زندگی» و چهل درصد بقیه به تصمیماتمان بستگی دارد.